Juf Carine op pensioen

Donderdag 17 december is de laatste werkdag van juf Carine. Sinds 1979 is Carine een gepassioneerde leerkracht.  Ze werkte in heel wat verschillende scholen maar het overgrote deel van haar werktijd bracht ze in Sint-Lodewijk door. Ze blijft vooral gekend als de vaste juf van de peuter-kleuterklas van Jules!

Bij Carine leerden de kinderen naar school gaan, ze leerden omgaan met regels en afspraken en juf Carine bood ze ook veel houvast in een gestructureerde klasomgeving.

Dank je wel Carine, we zijn zeker dat je nog vaak eens zal binnenspringen om een handje toe te steken. Je bent altijd welkom maar bovenal moet je vaak genieten van de vele vrije tijd die je nu zal hebben.

Klik hieronder om naar het foto- en filmalbum te gaan van Carines 'laatste schooldag'.

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3dEzjwkzkdySi_2nNHt2amfB9I8VvodZFEurfw9ip6CEDJpFcvNEiDi_1ELCec6auROzCucrS-ZYXR8tdxEcb7Mxz9CAfBqwOS5O5i9e3YOcM0kgjY9olBhLHU-BDUw54wfbh5tia_CFrXPG_2vV5Hw=w947-h710-no?authuser=0

 

Blog

Magda Archie 17 december, 2020 - 10:50

Dag Carine, geniet van je pensioen en dank voor de mooie jaren die we samen mochten beleven op onze school! Ook dank je wel voor het warme onthaal als ik eens op bezoek kwam met één van de kleinkinderen. En...welkom in de club van de gepensioneerden! Van harte
Magda Archie