Ouderraad

AFHALEN PANNENKOEKEN EN ... DANK!
.. aan iedereen die pannenkoeken kocht en verkocht. Dit jaar verkochten we 825 kg pannenkoeken. De kinderen die meer dan 20 kilogram hebben verkocht mochten op de foto.

Dank je wel Jarne en Lotte, Hailey en Jake, Ruby, Matteo, Dieuwke, Maïté en Maries om meer dan 20kg te verkopen. Dank je wel aan iedereen die pannenkoeken (ver)kocht.

IMG_4936.JPG

Afhalen pannenkoeken op dinsdag 23 oktober (15u30-18u) of op woensdag 24 oktober (7u30-8u45 of 11u30-13u) aan de frigowagen op de parking school A, bij de refter/opvang.

Wat en waarom?

Wat is er heerlijker dan op een gezellige herfstavond lekkere pannenkoeken te smullen samen met de kinderen Daarom organiseert de ouderraad een grote pannenkoekenverkoop. Aarzel niet en bestel die overheerlijke Beauvoordse pannenkoeken. Met de opbrengst worden diverse activiteiten en materiaal op school gesponsord (zoals de heraanleg van de speelplaats school B).

Hoe kan je bestellen?

N I E U W:

- Geef je bestelling ONLINE door.

"Voor onze kinderen zit het schooljaar er bijna op. De boektassen aan de kant, de vakantie lonkt. We willen dan ook graag samen met hen in schoonheid afsluiten."
Dit deden we op zaterdag 30 juni. Bekijk hieronder de foto's van deze geslaagde activiteit.