De ouderraad biedt iedereen een kopje koffie bij de start van het nieuwe schooljaar. Dit gebeurt 's morgens op de speelplaats van school A. 

 

Ouderraad

Wat en waarom?

Wat is er heerlijker dan op een gezellige herfstavond lekkere pannenkoeken te smullen samen met de kinderen Daarom organiseert de ouderraad een grote pannenkoekenverkoop. Aarzel niet en bestel die overheerlijke Beauvoordse pannenkoeken. Met de opbrengst worden diverse activiteiten en materiaal op school gesponsord (zoals de heraanleg van de speelplaats school B).

Hoe kan je bestellen?

N I E U W:

- Geef je bestelling ONLINE door.

Bezig met laden...

O F :

- Download het bestelformulier en vul het in en geef het af op school, ten laatste tegen maandag 8 oktober.
- Na ontvangst van je bestelformulier krijg je een overschrijvingsformulier. Gelieve deze onmiddellijk te betalen, want pas dan is uw bestelling definitief.
- Je kan ook langskomen op school om je bestelling op te geven.

"Voor onze kinderen zit het schooljaar er bijna op. De boektassen aan de kant, de vakantie lonkt. We willen dan ook graag samen met hen in schoonheid afsluiten."
Dit deden we op zaterdag 30 juni. Bekijk hieronder de foto's van deze geslaagde activiteit.

De ouderraad organiseerde op 14 april 2018 een fietstocht van Sint-Lodewijk naar Tiegem. In een ongedwongen sfeer kon iedereen genieten van de natuur én de familie. Tussendoor waren er leuke spelletjes en in Tiegem kon er iets gedronken worden terwijl de kinderen ravotten op het speelplein.

Klik op de foto voor meer beelden.

Fietsen is fijn

Op zondag 25 februari verdeelden we terug ontbijten in de regio. 840 pakketten werden door onze vrijwilligers aan 350 adressen geleverd. Iedereen kreeg zijn pakket voor 7u30 (op enkele minieme uitzonderingen na).

Dank voor jullie steun en dank aan alle medewerkers.

Bij elk pakket zat een tombolaticket. Hiermee kan je een maaltijd winnen voor de barbecue van zaterdag 2 juni 2018. Je kan je met het winnende ticket aanmelden op het secretariaat van de school.

SAFB%202018-02-27%20om%2009.42.19.png

Ontbijtactie 2018

Op zondag 25 februari 2018  organiseert het oudercomité van de vrije basisschool Sint-Lodewijk voor de vijfde keer een huis-aan-huis ontbijtactie. Er wordt aan huis besteld in een straal van 10 km.

Bestel voor jezelf, familie of vrienden een ontbijt voor amper 7 euro (1 persoon). Je mag rekenen op een heerlijk en rijkelijk gevuld pakket!

ontbijtactie%202018_label.jpg

Hoe?

- Download de bestellijst, vul ze in en geef ze af op het secretariaat van de school en dit ten laatste op 25/01/2018.

- Je ontvangt een overschrijvingsformulier en betaal  het verschuldigde bedrag voor 08/02/2018.