Schoolfestival 2019

SF 19

De ouderraad en het schoolteam nodigen u graag uit op een heerlijke BBQ. Dit evenement gaat door in de refter van de Vrije Basisschool van Sint-Lodewijk (inkom via ’t Heem)

Het BBQ-team staat zowel ’s middags als ’s avonds voor u klaar. Je kan dus kiezen: tussen 12 uur en 14 uur (deuren open om 11.30 uur) of tussen 18 uur en 20 uur (deuren open om 17 uur)

Tussen 14uur en 17 uur is er terug een vrij podium voorzien. Iedereen die wil kan en mag 'zijn ding' doen op het grote podium. Om 20 uur is er een optreden van coverband "THE BREEZZE"

Programma vrij podium* 
(*onder voorbehoud van wijzigingen)
 

sf

sf

Het aantal plaatsen in de refter is beperkt. Daarom vragen we u om vooraf te reserveren.

Hoe inschrijven ?

Vul bijgevoegde antwoordkaart in en geef het terug aan de juf/meester ten laatste op dinsdag 23 april 2019. Daarna ontvangt u van ons een overschrijvingsformulier. Van zodra u heeft betaald, zijn uw plaatsen gereserveerd. Wie zich tijdig inschrijft, ontvangt een enveloppe met bevestiging van het aantal bestelde maaltijden (bonnetjes). Voor wie zich pas later inschrijft, zal de enveloppe klaarliggen aan de ingang van de refter.

U heeft keuze uit onderstaande menu’s 's middags of ’s avonds (ook aanduiden op het inschrijvingsformulier) Menu voor kleuter

7 euro

Menu voor kind tot 6de leerjaar

12 euro

Menu voor volwassenen

17 euro

Vegetarisch menu

 

17 euro

 

Blog