Week 1

De eerste schoolweek zit er alweer op! 

We vlogen er onmiddellijk in , want er stond heel veel op planning! 

Op maandag leerden we onze klas en de (nieuwe) juf kennen, voor sommige geen nieuwe juf omdat ze reeds bij mij zaten in OKB ;). 

We versierden allemaal onze eigen lama om de klasdeur en de verjaardagskalender wat te pimpen. 

Daarna werden we in groepjes verdeeld (de komkommers, radijsjes en worteltjes) en gingen we aan de slag bij juf Sarah, juf Chloe, meester Filip en meester Frederiek. 

Dinsdag was onze eerste volledige lesdag! We werkten samen in onze nieuwe boeken en keken naar wat we nog allemaal konden van het eerste leerjaar... 

Woensdag gingen we samen naar de startviering in de kerk. Daarna hielden we samen met 1A, 1B en 2A een receptie! Dit jaar zullen we veel samenwerken, dus we klonken alvast op een goed verloop! Maar ook op veel blije en gelukkige gezichtjes en nieuwe leuke leerstof! 

Donderdag en vrijdag werkten we verder in onze boeken en in de hoeken. We gingen onder andere aan de slag met splitsoefeningen. Normaal gesproken werden deze maar herhaald tot 10, maar de leerlingen wouden graag een stapje verder ... splitsen tot 100! 100 splitsen we in 68 en 32... Dat belooft voor dit jaar... We mochten onze emoties laten zien in een rollenspel, gingen aan de slag met meten in verschillende hoeken, ... 

Tot volgende week!