Schoolblog

Op voorstel van het leerlingenparlement (in een van de vorige schooljaren) hebben we onze 'wall of fame' geïnstalleerd in onze school.
Alle namen van kinderen die de zesde klas verlaten hebben, sinds 2011-2012, zijn nu te lezen op onze speelplaats.

WALL%20OF%20FAME3.JPG WALL%20OF%20FAME4.JPG

Schoolcamping 2017

2017

Op 1 juni was het zover... De tweede schoolcamping georganiseerd door leerkrachten en kinderen van het leerlingenparlement. En of het leuk was? Wat denk je nu zelf...

 

 

 

 

Webbeheer 1 juni, 2017 - 22:18
Fotozoektocht!

PW5_0.JPG

Webbeheer 31 mei, 2017 - 13:10

Op 13 en 14 mei was het eindelijk zo ver. We keken er al een tijd naar uit, de spanning werd mooi opgebouwd met de mysterieuze koe...

Met 800 toeschouwers over drie voorstellingen en een prima organisatie van de ouderraad om iedereen tijdig zijn natje en zijn droogje te geven kunnen we dan ook fier en tevreden terugblikken op ons schoolfeest.

Houd deze pagina in de gaten want we zullen de komende dagen regelmatig nieuwe foto's posten. Ook de foto's in hoge resolutie zijn beschikbaar voor de ouders (via login).
 

We reisden de afgelopen weken met de hele kleuterschool de wereld rond en tijdens een gezamenlijk afsluitmoment presenteerde elke klas vol trots het land dat in de kijker stond. We openden de deuren, trokken de wereld in en leerden andere mensen, talen, gebruiken en culturen kennen. Van Zuid – Afrika (OKb) vlogen we naar Nederland (JKa) om daarna door te reizen naar Egypte (OKc). Via Italië (OKa) vlogen we terug om uiteindelijk in Frankrijk (JKb) te landen. Het was voor elke klas en voor ons allen samen, een boeiende en onvergetelijke vlucht. 

slotmoment