De ouderraad biedt iedereen een kopje koffie bij de start van het nieuwe schooljaar. Dit gebeurt 's morgens op de speelplaats van school A. 

 

Ouderraad

Dieuwke (54), Jarne & Lore (38), Matteo (24), Ruby(20) en Ruben(20) waren onze topverkopers dit jaar! In totaal werden er 920 kg pannenkoeken aan de man/vrouw gebracht! Een topresultaat!

Dank aan iedereen om pannenkoeken te (ver)kopen te voordele van onze school.

De pannenkoeken kunnen afgehaald worden aan de opvang (school A) waar we een koelcel voorzien. Dit op  dinsdag 24 oktober (15u30-18u) en woensdag 25 oktober (7u30-8u45 & 11u30-13u). 

IMG_3608.JPG

Wat is er heerlijker dan op een gezellige herfstavond lekkere pannenkoeken te smullen samen met de kinderen? Daarom organiseert het oudercomité een grote pannenkoekenverkoop. Aarzel niet en bestel die overheerlijke Beauvoordse pannenkoeken.

Met de opbrengst worden diverse activiteiten en materiaal op school gesponsord.

Hoe kan je bestellen?
- Vul  het bestelformulier in en geef het af op school (juf/meester/secretariaat) ten laatste tegen dinsdag 12 oktober 2017.
- Voor kinderen die van deur tot deur verkopen: bewijsje om af te geven.
- Nadat we je bestelling hebben ontvangen krijg je een overschrijvingsformulier. Gelieve het bedrag dan onmiddellijk te betalen, want pas dan is uw bestelling definitief.     

1 Kg (18 stuks) = 7 Euro    

Mmmmm..