Oudste kleuters c (OKc)

Met alle oudste kleuters van onze school namen we deel aan de bewegingsnamiddag 'Rollebolle'. We beleefden een warme maar vooral ook intense namiddag en beleefden veel plezier aan alle sportieve uitdagingsspelletjes met mooi bewegingsmateriaal.

Kijk ook eens bij de andere oudste kleuterklassen voor meer foto's. Omdat elke begeleider maar een beperkte groep kon begeleiden was het niet mogelijk om van alle kinderen foto's te nemen. ROLLEBOLLE

Na de schoolreis hielden we een paar circusdagen. We luisterden naar een spannend verhaal ‘Het circusschip’, speelden een raadselspelletje ‘Wie is het?’ en een spiegelspel, knutselden een clown en een circusolifant en haalden de IPads nog eens boven. De betrokkenheid was groot na ons bezoek aan De Sierk. 

Circusdagen

Vandaag trokken we met alle kleuters van onze school naar De Sierk, een speelterrein in het thema circus. We kregen eerst een klein beetje uitleg door een enthousiaste medewerker en daarna konden we het terrein helemaal zelfstandig verkennen. We speelden in veel verschillende speelhoeken, ontdekten verrassende dingen in de circuswoonwagens, toonden onze kunstjes in de circustent en ontpopten ons tot ware circusartiesten. Kortom, we beleefden een heerlijke en onvergetelijke schoolreis!

Kijk ook eens op de blogs van de andere kleuterklassen voor meer foto’s. 

schoolreis

Tijdens de stageweek van juf Eva deden we alsof we politiehonden trainden en we leerden enkele commando’s kennen: zit, lig, af. Héél leuk maar… onze knuffelhondjes waren misschien een tikkeltje te braaf en ze misten toch een beetje pittigheid en karakter. Daarom nodigden we vandaag een echte hond uit, Baziel met baasje Lieselot. Baziel was heel blij om ons te zien en wij oefenden onze aangeleerde technieken op echte hondentraining.

Baziel