OKc (2016-2017) Leerkracht 17 augustus, 2031 - 11:37
Feest met de fanfare en frietjes op de voorlaatste schooldag

Het schooljaar loopt op z'n eind en het is mooi geweest. We sluiten het met z'n allen graag feestelijk af met muziek en lekkere frietjes. 

fanfare en frietjes

Katrien 29 juni, 2017 - 18:24
Joepie!!! Na de zomervakantie gaan wij naar het 1e leerjaar

Het schooljaar zit er bijna op en voor de oudste kleuters van onze school breken er spannende tijden aan. Na de zomervakantie maken zij hun grote overstap naar de lagere school. Om hen alvast een voorsmaakje te geven van wat het 1e leerjaar te bieden heeft, organiseerde juf Annelies een overgangsvoormiddag. De kinderen maakten kennis met hun nieuwe klas en met hun nieuwe juf. Iedereen was dolenthousiast. Het 1e leerjaar wordt heel leuk!

Dank je wel aan juf Annelies om deze activiteit te organiseren. We kunnen het woordje 'IK' nu al lezen en schrijven (zelfs in krulletters)!

naar het 1e leerjaar

Katrien 29 juni, 2017 - 18:12
Oh, wist ik maar iemand die jarig is - Proficiat Cas

We kennen iemand die jarig is tijdens de zomervakantie. Cas, van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag. 

verjaardag Cas

Katrien 29 juni, 2017 - 18:03
Oh, wist ik maar iemand die jarig is - Proficiat Lisa

We kennen iemand die jarig is tijdens de zomervakantie. Lisa, van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag!

verjaardag Lisa

Katrien 29 juni, 2017 - 17:59
Oh, wist ik maar iemand die jarig is. Proficiat Leon!

We kennen iemand die jarig is. Leon, van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag!

verjaardag Leon

Katrien 22 juni, 2017 - 21:12
Bewegingsnamiddag 'Rollebolle'

Met alle oudste kleuters van onze school namen we deel aan de bewegingsnamiddag 'Rollebolle'. We beleefden een warme maar vooral ook intense namiddag en beleefden veel plezier aan alle sportieve uitdagingsspelletjes met mooi bewegingsmateriaal.

Kijk ook eens bij de andere oudste kleuterklassen voor meer foto's. Omdat elke begeleider maar een beperkte groep kon begeleiden was het niet mogelijk om van alle kinderen foto's te nemen. ROLLEBOLLE

Katrien 22 juni, 2017 - 21:06
Voetbaltraining

We willen ons fysiek heel goed voorbereiden op de bewegingsnamiddag 'Rollebolle' en daarom houden we nog een heel intensieve voetbaltraining. Wat zijn we toch behendig met de bal en zo goed in samenspel!

voetbaltraining

Katrien 22 juni, 2017 - 20:58
Voetbaldagen in OKc

Voetbal is een populaire sport in onze klas en bewegen is gezond. Daarom houden we nog snel enkele voetbaldagen voor we met z'n allen afscheid nemen van OKc. 

voetbal

Katrien 22 juni, 2017 - 20:50
Circusdagen in OKc

Na de schoolreis hielden we een paar circusdagen. We luisterden naar een spannend verhaal ‘Het circusschip’, speelden een raadselspelletje ‘Wie is het?’ en een spiegelspel, knutselden een clown en een circusolifant en haalden de IPads nog eens boven. De betrokkenheid was groot na ons bezoek aan De Sierk. 

Circusdagen

Katrien 22 juni, 2017 - 20:36