Vierde leerjaar b

ZEEKLASSEN 2021-2022

zeeklassen

Woensdag 15 september

Deze ochtend waren we vroeg uit de veren want eindelijk was het zover: de zeeklassen! Na onze tocht met de trein en met de tram kwamen we aan in Vayamundo te Oostende. Onze bagage werd even aan de kant gezet en we trokken meteen richting het strand waar we vrij mochten spelen!

Daarna maakten we een wandeling richting Raversijde. Na de picknick begon onze eerste echte activiteit in Atlantikwall. Samen met een gids trokken we door bunkers, duinen en ondergrondse gangen. We kregen heel wat verschillende kanonnen te zien en leerden heel wat bij over de Tweede Wereldoorlog. Echt interessant! 

Na het avondmaal was er nog heel eventjes tijd voor een frisse duik in het zwembad en dan was het tijd om naar bed te gaan! Bekijk zeker eens onze foto's op de link hieronder: 

Zeeklassen: avonturen op woensdag! 

Donderdag 16 september

Ondertussen zitten de eerste dagen in klas 4B er al op. 
Tijdens de eerste schooldag kregen we eerst een ontbijtje, maakten we kennis met elkaar en speelden we allerlei spelletjes om ons schrijfgerief te verdienen. Gelukkig deden we het goed en zijn we nu volledig klaar voor het nieuwe schooljaar!

Kijk je even mee naar de foto's van onze eerste schooldag? 

eerste schooldag